Formtoppen

Vi är fyra grabbar, killar eller ja snart gubbar som ständigt drömmer om den där idrottsframgången som aldrig kommit. Men varför ge upp? Vi är nu alla över fyrtio år men inbillar oss att vi är unga med framtiden för oss. Det är Henrik, Per, Jimmy och jag Anders. Jag drömmer om både VM-guld och att bli en storsäljande författare, därför har jag tagit på mig rollen som dagboksförfattare för vår idrottssatsning.  Vi har alla sen vi varit barn hållit på med de flesta idrotter som finns, men framförallt fotboll, ishockey och självklart här i Sälen, skidor.

Så här på äldre dar blir det förutom den obligatoriska innebandyn med jobbet, en del jogging, styrketräning och så klart fotboll med barnen på somrarna.

En sport vi alla hållit på med då och då sedan vi var unga är tennis. För ett tag sedan satt vi i bastun efter ett innebandypass och snackade som vi alltid gör. När vi avhandlat ämnen som jobbet, våra fruar och sambos, barn mm kom vi som vanligt in på ämnet idrott. Per hade läst en artikel om veterantouren i tennis. Den verkade ganska seriös med allt från elitspelare som trappat ned till hårt satsande amatörer. Vi blev alla taggade på att delta i den. Det verkar vara lagom många turneringar per år, vi skulle nog hinna med några utan att det krockade för mycket med familjeliv eller våra jobb. Vi var överens om att det vore riktigt kul att satsa på en sport med tävlingar för att få mer motivation i vår träning. Och i tennis kan vi tävla individuellt men ändå träna tillsammans och ha kul. Vi bestämde oss för att satsa hårt på detta!