Planering

Av | 21 februari, 2018

Då och då brukar vi ses på lördag eftermiddagar, vi spelar på V75 och tippar lite fotboll och försöker se en match eller kanske två. Givetvis till några öl och hämtpizza. Denna gång var vi mer seriösa. Vi var hemma hos Henrik o hans fru Emma. Hon undrade om vi var sjuka när vi kom med Loka mineralvatten och kycklingsallad. ”Nej svarade vi, vi skall planera vår satsning på veterantouren i tennis, från och med nu är det full fokus på träning och kost”. Emma hade svårt att dölja den skrattattack detta utlöste hos henne och hon rusade ut ur rummet. Hon kom strax tillbaka och sa flinade ”det där med veterantour är det riktig gubbvarning på, bryt nu inga ben!” Vi förklarade samstämmigt att detta var en seriös satsning.

Vi började med att äta vår sallad och titta på engelsk fotboll, Liverpool mot Arsenal. De sistnämnda försökte spela bra och rolig fotboll medan Liverpool mest försvarade sig och anfallen bestod av långa pass mot deras anfallare.

När fotbollen var slut satte stängde vi av teven och började diskutera vår kommande satsning på tennis. Vi enades om att onsdagkvällar var lämplig tid att träna tennis. Då kunde alla vara med utom möjligen Jimmy som hade en del resor i jobbet med övernattning. Men han fick vara med när han kunde. Om vi kunde spela gemensamt en gång i vecka kunde var och en sköta konditions- och styrketräning på egen hand.

Det var mycket mer som borde ordnas, tränare, kostschema och mental träning. Vi skulle var och en kolla vad vi hade för kontakter på de olika områdena och lägga upp en plan för det. Vi beslutade att fortsätta att träffas någon lördag då och då för att titta på fotboll och följa upp vår satsning. Men nu utan öl och pizza, vi skulle bli seriösa idrottsmän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *